02 Şubat 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

ZÜLFİYE NAMAL

İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal'ın annesi ZÜLFİYE NAMAL vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Eskişehir Esentepe Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

NAZİF ÇİFTÇİ

İnhisar Samra köyünden Demisaş fabrikasında çalışan Emin Çiftçi ve Bilecik Belediyesi Çay Bahçesinde çalışan Yonca Çiftçi'nin babaları NAZİF ÇİFTÇİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi  namazına müteakip İnhisar Samra köyünden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 02.02.2019