03 Şubat 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

EMİNE YAVAŞ

Küplü Köyünden Yaşar, Mehmet, Murat, Nihat ve Ömer Yavaş'ın anneleri EMİNE YAVAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Küplü Köy Camii'nden kaldırılarak Soğuksu Mezarlığı'na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

NAZMİYE AKBAL

Merhum Arif Akbal'ın eşi, İsmail ve İbrahim Akbal'ın anneleri NAZMİYE AKBAL vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gülümbe Köyü Yunuslar Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

YAŞAR KÜÇÜK

Gölpazarı Dokuz Köy imamı Emin Küçük, İbrahim ve Ürfet Küçük'ün babaları YAŞAR KÜÇÜK vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gölpazarı Dokuz Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

TAHSİN EROĞLU

Halise Çalık'ın kardeşi, Osmaneli Belediyesinden emekli TAHSİN EROĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Osmaneli Fatih Camii'nden kaldırılarak Belenalan Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 03.02.2019