06 Şubat 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

ZEKİYE ATICI

Merhum Cemal Atıcı'nın eşi, Vezirhan Belediyesinde çalışan Birol Atıcı ve Mehmet Atıcı'nın anneleri ZEKİYE ATICI vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Vezirhan Merkez Camii'nden kaldırılarak Belde Mezarlığı'na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

SAİME ÇEVİK

Merhum Ali Çevik'in eşi, Emekli Öğretmen İsmail Çevik, Necati Çevik ve Fatma Ülkü'nün anneleri, Mehmet Ülkü'nün kayınvalidesi SAİME ÇEVİKvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İzmir Narlıdere Şehitlik Camii'nden kaldırılarak Narlıdere mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 06.02.2019