07 Şubat 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

SAFİYE ŞEN

Pelitözü köyünden merhum Ali Şen'in eşi SSK'dan emekli Mustafa Şen ve Adliyeden emekli Gülşen Demirdağ'ın anneleri SAFİYE ŞEN vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazina muteakip Pelitözü köy Camiinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HADİME COŞKUN

İlyasca Köyünden Mehmet Coşkun'un eşi, Nazif ve Emine Coşkun'un anneleri, Silkar fabrikasında çalışan Şaban Coşkun'un babaannesi HADİME COŞKUN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakiben İlyasca Köy Camiinden kaldırlarak köy mezarlığına defnedilecektir Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

TEVFİK BODUROĞLU

Söğüt Küre Köyünden Mehmet Ali Boduroğlu, Porlanddan emekli Osman Boduroğlu ve Akelde çalışan Hasan Madenci'nin babaları, TEVFİK BODUROĞLUvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Küre Köyü Çarşı Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 07.02.2019