08 Şubat 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

MEHMET ALPER

Bilecik Defterdarlığından emekli Ertuğrul Alper'in babası, Sağlık Eczanesinde çalışan Nilüfer Alper'in kayınpederi MEHMET ALPER vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Bozüyük Ulu Camii'nden kaldırılarak İlçe Mezarlığı'na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

ASİYE SAVAŞ

Fatma Candan,Ayşe Kocaman,merhum Mehmet Savaş'ın anneleri,Eğilmez Petrolde çalışan Ali Kocaman'ın anneannesi ASİYE SAVAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Abadiye Köy Camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

ÖZCAN YILMAZ

Devlet Demiryollarından emekli Merhum Ali Hikmet Yılmaz'ın eşi, Selami ve İlhami Yılmaz'ın anneleri ÖZCAN YILMAZvefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Aşağıköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 08.02.2019