10 Şubat 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

MUSTAFA YILMAZ

Selöz Köyünden Ahmet Öz ve Ali Kök'ün kayınpederleri, Ahmet Yılmaz'ın babası MUSTAFA YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Selöz Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

MUSTAFA ÇAM

Gülümbe Köyünden İbrahim Çam'ın babası, Bien Seramikte çalışan Mustafa Çam'ın dedesi, Hasan Bakkal ve Halil Küçükçoban'ın kayınpederleri MUSTAFA ÇAMvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gülümbe Köyü Yunuslar Mahalle Camii'nden kaldırılarak Köy mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 10.02.2019