11 Şubat 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

HÜSNÜ YALIOVA

Belediyeden emekli merhum Şükrü Yalıova'nın oğlu, Merhum Semiha Yalıova'nın eşi, tedaşta çalışan Ahmet Yalıova ve Yaşariye Yalıova'nın babaları,hastaneden emekli HÜSNÜ YALIOVA vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Güneş Toki Kurtuluş camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HALİL DOLAPCI

Söğüt Hamidabat Köyünden Fahrettin Dolabcı'nın babası HALİL DOLAPCIvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Söğüt Hamidabat Köy Camii'nden kaldırılarak Köy mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 11.02.2019