19 Şubat 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

GÜLSEN YILMAZ

Emekli Öğretmen İbrahim Yılmaz'ın kızı, Nüfus Müdürlüğünden çalışan GÜLSEN YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gölpazarı Çarşı Camii'nden kaldırılarak İlçe Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HÜSEYİN ERGÜN

Hasan ve Mehmet Ergün'ün babaları,Semih Yavuz'un dedesi,Melih Erken'in kayınpederi HÜSEYİN ERGÜN vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gölpazarı Reşadiye mahalle camiinden kaldırılarak Gölpazarı ilçe mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 19.02.2019