22 Şubat 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

KADRİYE ÖZDEMİR

Bilecik esnaflarından Kemalettin Özdemir'in annesi,Bilecik esnaflarından İbrahim Özdemir ve Belediyemiz personeli Gökhan Özdemir'in babaanneleri KADRİYE ÖZDEMİR vefat etmiştir.Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Çukurören köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

NURİ TOPSEVEN

Merhum İbrahim Topseven'in oğlu NURİ TOPSEVENvefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Kızıldamlar KöyCamii'nden kaldırılarak Köy mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

METİN GÜMRAH

Üniversitede çalışan Muhterem Gümrah'ın eşi,Muttalip ve Ali Gümrah'ın kardeşleri,Kübra ve Mükerrem Gümrah'ın babaları METİN GÜMRAH vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazina muteakip Kayıboyu Camiinden kaldırılarak İlyasça köy mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 22.02.2019