24 Şubat 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

OSMAN SEYHAN

Fatma Seyhan'ın eşi, Türkan Seyhan, Bülent Seyhan ve Bilecik Adliyesinde çalışan Mehmet Seyhan'ın babaları OSMAN SEYHAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İmam Hatip Tatbikat Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

MEHMET KAYADELEN

Devlet Hastanesinde çalışan Gönül Aslan, Aylin Yaşa ve Bayırköy Belediyesinde çalışan Yaşar Kayadelen'in babaları, İlimiz Esnaflarından Zeki Kayadelen'in amcasıMEHMET KAYADELENvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bayırköy BeldeCamii'nden kaldırılarak Belde mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 24.02.2019