26 Şubat 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

BEHİYE SÜTÇÜ

Merhum Cevat Sütçü'nün eşi, Merhum Mehmet Sütçü'nün annesiBEHİYE SÜTÇÜvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bayırköy Günüören KöyCamii'nden kaldırılarak Köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HAŞİME BAŞKAN

Cevriye Erdem ,Nazim ve Tahsin Başkan'ın anneleri HAŞİME BAŞKAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Pazaryeri Esemen köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:30'da Nesrin Ergen parkından araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 26.02.2019