27 Şubat 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

HALİS DONDAR

Nejla Dündar'ın eşi,Onur ve Ali Dündar'ın babaları,Valilikte çalışan Mehmet Dündar'ın kardeşi HALİS DONDAR vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Pelitözü mahalle camiinden kaldırılarak mahalle mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HATİCE BİNGÜL

Emekli Öğretim Görevlisi Nilgün Bakkal, Nergiz ve Aykut Bingül'ün anneleri, İl Özel İdarede çalışan Ozan Bakkal'ın anneannesi, Emekli Öğretmen Yalçın Bakkal'ın kayınvalidesi HATİCE BİNGÜL vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Küplü Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

ALİ ARABACI

ALİME UYGUR

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde çalışan İsmail Uygur'un annesi ALİME UYGURvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Söğüt Çelebi MehmetCamii'nden kaldırılarak Söğüt İlçe mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 27.02.2019