28 Şubat 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

FEHİME SAKA

Bayram ve Ersin Yıldırım'ın teyzeleri FEHİME SAKA vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasça köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HURİYE SOYUÖZ

Merhum Sedat Yılmaz'ın annesi, Merhum Ahmet ve Süleyman Köylü'nün kardeşleri HURİYE SOYUÖZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazina muteakip Gülümbe Köyü Yunuslar Mahalle Camiinden kaldırılarak Köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00'da Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 28.02.2019