01 Mart 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

MEHMET ÇELİK

Turgay Çelik'in babası, Muhasebeci Kazım Çelik ve Endsütri Meslek Lisesi Öğretmeni Tahsin Çelik'in amcaları, Ayhan Yıldırım'ın dayısı, İstasyon Esnaflarından MEHMET ÇELİK vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Aşağıköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

BAHATTİN ÇİÇEK

Gülşen Çiçek'in eşi,Burak Çiçek ve Pelin Şimşek'in babaları,ilimiz esnaflarından Aykut Şimşek'in kayınpederi BAHATTİN ÇİÇEK vefat etmiştir.Cenazesi bugün cuma namazina muteakip Dedeoğlu Camiinden kaldırılarak İlyasbey Köy mezarlığına defnedilecektir.

EMİNE ŞENTÜRK

Sadık Şentürk'ün annesi, Mustafa Avcı'nın kayınvalidesiEMİNE ŞENTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Selbükü KöyCamii'nden kaldırılarak Köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 01.03.2019