02 Mart 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

TAHSİN KARATAŞ

Nermin Karataş'ın babası,Ziraattan emekli TAHSİN KARATAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazina muteakip Başköy köy Camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

KORKMAZ AYVAZ

Halk Bankasından emekli Nurten Yılmaz'ın ve Sebahattin Yılmaz'ın enişteleri emekli öğretmen KORKMAZ AYVAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazina muteakip Dedeoğlu Camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

EMİNE BAYRAMOĞLU

Ertuğrul Bayramoğlu'nun annesi EMİNE BAYRAMOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip İnhisar Koyunlu köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.

ZEYNEP CEYLAN

Devlet Demir Yollarından emekli merhum Halil İbrahim Ceylan'ın eşi, Gönül Metin,Ayla Keskin,merhum İbrahim Ceylan'ın anneleri,İlimiz esnaflarından Erol Keskin ve Sami Metin 'in kayınvalideleri ZEYNEP CEYLAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İstasyon camiinden kaldırılarak İstasyon mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 02.03.2019