03 Mart 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

CEVRİYE YILDIRIM

Mehmet Yıldırım'ın eşi,Arife Yıldız ve polis okulunda çalışan Fatma Kaptan ile Nurten Demirel'in anneleri, Ahmet Yıldız, Sezer Kaptan ve MHP İl başkan yardımcısı Ahmet Demirel'in kayınvalideleri CEVRİYE YILDIRIM vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Beşiktaş mahallesi Mihal Gazi camiinden kaldırılarak Ayvacık köy mezarlığına defnedilecektir.

İSA KARAKİPRİK

Muharrem ve İbrahim Karakiprik'in babaları İSA KARAKİPRİK vefat etmiştir. cenazesi 4 Mart pazartesi günü yarın Adana/Pozantı Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 03.03.2019