04 Mart 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

İSMAİL ŞEN

Şükriye Şen'in eşi, Bakkal Mustafa Şen'in abisi, Kamil Şen'in babası, Emekli İSMAİL ŞEN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasbey Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

HATİCE GÜR

Abdullah Kocaman'ın kardeşi,Mediha,Hülya Çiçek ve Selda Özden'in anneleri,Volkan,Armağan,Hakan Çiçek ve Furkan,Mehmet,Hatice Özden'in anneanneleri HATİCE GÜR vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Selöz Köy camiindenkaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:30'da kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

MEMDUHA ÖV

Devlet Demiryollarından emekli Çetin Öv'ün eşi, Arslan Alüminyumda çalışan Kadir Öv ve Hülya Ceylan'ın anneleri, Sinan Ceylan'ın ablası MEMDUHA ÖVvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip SoğuksuCamii'nden kaldırılarak Soğuksu Mezarlığına defnedilecektir.

AHMET TOP

Arslan Alüminyumda çalışan Ali Osman,Sadık ve Halil İbrahim Top'un babaları AHMET TOP vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasça Köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 04.03.2019