06 Mart 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

HALİL PALACI

Gülay Palacı'nın eşi,Ramazan,Emin ve Zemine Palacı'nın kardeşleri HALİL PALACI vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Küre Köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

HALİS KURBAN

Şengül Kurban'ın eşi, Şeyh Edebali Üniversitesinde çalışan Prof. Doktor Mehmet Kurban, Belediyemiz Personeli Halil İbrahim Kurban, Meryem Kaya ve Büşra Tokol'un babaları, Cengiz Kaya, Gökhan Tokol, Aliye ve Özlem Kurban'ın kayınpederleri HALİS KURBAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yediler Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

NADİR KUNDALA

Emine Kundala'nın eşi, Bilecikspor'lu futbolcu Oğuzhan Kundala'nın babası, İlimiz Eski Esnaflarından Börekçi NADİR KUNDALAvefat etmiştir. Cenazesi 7 mart Perşembe Günü yarın öğle namazına müteakip Bandırma Eski Garaj Camii'nden kaldırılarak Bandırma Şehir Mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için 7 Mart perşembe günü sabah 07:30'da Cumhuriyet meydanından araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 06.03.2019