24 Mart 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

ALEADDİN YILMAZBAŞ

Emekli Öğretmen Pembe Gülşen, Yaşar Yılmazbaş ve Turgut Özen Mermerde çalışan Kemal Yılmazbaş'ın babaları, İlyasbey Köyünden ALEADDİN YILMAZBAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasbey Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

REVASİYE ALGIN

Devlet Demiryollarından emekli Adem Algın'ın eşi, Emekli Öğretmen Adil Algın, Fatma Aydın ve Hatice Karadağ'ın anneleri, Emekli Öğretmen Hüseyin Aydın'ın kayınvalidesi REVASİYE ALGINvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Osmangazi Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE ARI

İbrahim Arı'nın eşi, Porland Fabrikasında çalışan İsmail Arı ve Fatma Çelik'in anneleri HATİCE ARI vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Abadiye Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:30'da Beşiktaş Mahalle Muhtarlığından araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 24.03.2019