26 Mart 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

YAŞAR İNCE

Makbule İnce'nin eşi, İlimiz Esnaflarından Berber Ali İnce, Bilecik Kooperatifte çalışan Ayhan İnce ve Hürmüs Özen'in babaları, İlyasbey Köyünden YAŞAR İNCE vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasbey Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

EMİNE SEZER

İlimiz eski esnaflarından merhum Nurettin Topcu'nun eşi,Ahmet,Mustafa ve Havva Topcu'nun anneleri EMİNE TOPCU vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına muteakip Hamidiye camii'nden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 26.03.2019