09 Nisan 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

İBRAHİM MİL

Nesrin Mil'in eşi, Erhan ve Ayşe Mil'in babaları İBRAHİM MİLvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gölpazarı Çarşı Camii'nden kaldırılarak İlçe Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

HATİCE ÇOBAN

Mehmet Keskin'in kayınvalidesi HATİCE ÇOBANvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Yenipazar Caferler Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 09.04.2019