11 Nisan 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

NURETTİN TEYRAN

Gültekin ve Aytekin Teyran'ın babaları, İlimiz Esnaflarından Erzurumlu NURETTİN TEYRANvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bahçelievler Mahallesi Balahatun Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

AYŞE ÜNLÜ

Vezirhan Beldesinden Fahrettin, Sefer, Muharrem ve Seyfi Ünlü'nün anneleri AYŞE ÜNLÜ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Vezirhan Köprülü Mehmetpaşa Camii'nden kaldırılarak Belde Mezarlığına defnedilecektir.

SEVİM ÇELİK

Behsat Çelik'in eşi,Teknoserada çalışan Belma Çolak,Yasemin Kahya ve Cemile Ballı'nın anneleri,Halil Kocakenar'ın ablası SEVİM ÇELİK vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına muteakip Gölpazarı Kurşunlu Köy camii'nden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.

FİKRİYE DEMİRTAŞ

Kemal Demirtaş'ın annesi, FİKRİYE DEMİRTAŞvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İnhisar Koyunlu Köy Camiiden Kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

MESUDE KAYAPA

Belediyeden emekli Alaattin Kayapa'nın eşi,Halil Kayapa,Selman Kayapa ve Semra Ören'in anneleri MESUDE KAYAPA vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına muteakip Yediler camii'nden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 11.04.2019