12 Nisan 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

ŞEFİK ÖZTÜRK

Bilecik Üniversitesinde çalışan Kürşat Öztürk'ün babası, Metin ve Tekin Bedir'in enişteleri, Aşağıköy Esnaflarından ŞEFİK ÖZTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Aşağıköy köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

YAŞAR DODURGALIOĞLU

İl Özel İdarede çalışan Ramazan Korkmaz'ın dayısıYAŞAR DODURGALIOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Küre KöyCamii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

ZELİHA BAŞARAN

Küçük Sanayi Esnaflarından Kazım ve Mehmet Başaran'ın ablaları ZELİHA BAŞARANvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Yenişehir Yüzüncü Yıl Camiiden Kaldırılarak İlçe Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 12.04.2019