13 Nisan 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

MÜRFET GÖKBULUT

Karayollarından emekli İlimiz Eski Esnaflarından Merhum Çetinn Gökbulut'un eşi, İlimiz Esnaflarından Yunus Eser'in kayınvalidesi MÜRFET GÖKBULUT vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Şerifpaşa Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

NEVİZE KAYKA

Emekli Polis Memuru Ali Kayka'nın annesi NEVİZE KAYKA vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Osmaneli Belenalan KöyCamii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 13.04.2019