24 Nisan 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

EMİNE KOLAÇ

Kemal Kolaç,Seher Çolak ve Selamiye Kayhan'ın anneleri,İsmail Kayhan 'ın kayınvalidesi,Hasandere Köyünden EMİNE KOLAÇ vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Pazaryeri Arpadere Köy camiinden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

EMİN DİNGİL

Merhum Mustafa Dingil'in oğlu, Filiz Dingil'in eşi, Mustafa ve Anıl Dingil'in babaları, Erdoğan Dingilpekçan ve Fikriye Balcıoğlu'nun abileri EMİN DİNGİLvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Beşiktaş Mihalgazi Camii'nden kaldırılarak Başköy Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 24.04.2019