25 Nisan 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

ZEKİ YARDIM

Ali Rıza Yardım,Şükriye Yardım ve Fatma Yardım'ın babaları,Güler Yardım'ın eşi,Almanya'dan emekli ZEKİ YARDIM vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasbey Köy camiinden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00 da Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

MUSTAFA SÖZKESEN

Küplü Köyünden Merhum Ahmet Sözkesen'in oğlu, Latif, Ramazan ve İsmail Sözkesen'in abileri MUSTAFA SÖZKESEN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Osmaneli Ulu Camii'nden kaldırılarak İlçe Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 25.04.2019