28 Nisan 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

İSMAİL BACAK

Bien Seramikte çalışan İmren Efe’nin babası, Bien Seramikte çalışan Nihat Efe’nin kayınpederi, Devlet Demiryollarından emekli İSMAİL BACAKvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Başköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

MEHMET KORKMAZ GENÇ

Halise Genç'in eşi, Günseli Er, Gülbin Genç ve Gülçin Ekici'nin babaları, Mustafa Er ve Ahmet Ekici'nin kayınpederleri, Emekli Polis MEHMET KORKMAZ GENÇ vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İmam Hatip Tatbikat Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 28.04.2019