29 Nisan 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

EDİBE ÇOBAN

Nebil Çoban'ın eşi,Belediyede çalışan Nuri Çoban'ın annesi EDİBE ÇOBAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Alpagut Köy camiinden kaldırılarak Köy mezarlığı'na defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00 da Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

AYŞE BORAKA

Merhum Emin Boraka'nın eşi, Muzaffer, Zafer, Cafer ve Emine Boraka'nın anneleri, Manav Osman Turan'ın kardeşi AYŞE BORAKA vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yediler Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 29.04.2019