30 Nisan 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

VELİ METİN

Bien Seramik'ten emekli Habil Metin ve Milli Eğitim'den emekli Sabri Metin'in babaları,Sağlık müdürlüğünden emekli Nazmi Yıldırım'ın kayınpederi VELİ METİN vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kapaklı köy camiinden kaldırılarak Köy mezarlığı'na defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30 da İstasyon Nesrin Ergen Parkından araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığıdiliyoruz.

SÜDER YILMAZ

Merhum Fahri Yılmaz'ın eşi,Ercan,Yakup ve Serkan Yılmaz'ın anneleri SÜDER YILMAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Koyun köy camiinden kaldırılarak Köy mezarlığı'na defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00 da Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 30.04.2019