01 Mayıs 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

BEKİR AKMAZ

Halim,Hamza Akmaz ve Özlem Turan'ın babaları,Mehmet Akif Turan'ın kayınpederi,Kıbrıs Gazisi BEKİR AKMAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Şeyh Edebali Türbesi Orhan Gazi camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

SERKAN ERGEN

Merhum İsmail Ergen'in oğlu,Erol,Erhan ve Uğur Ergen'in kardeşleri SERKAN ERGEN vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kapaklı Köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.

MAKBULE AYDIN

Abbaslık köyünden Yaşar Aydın'ın eşi,Adliye'den emekli Süleyman Aydın ve Emekli Astsubay Hüseyin Aydın'ın anneleri MAKBULE AYDIN vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakipAbbaslık Köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00 da Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 01.05.2019