02 Mayıs 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

MUSTAFA SEVİNEN

Çukurören Köyünden Merhum Bilal Sevinen'in oğlu, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen'in babası MUSTAFA SEVİNENvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çukurören Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

MÜYESSER KOVUCU

Eski Pazar Esnafı Salih Kovucu'nun eşi, Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu Öğretmeni Davut Kovucu, Faruk, Sevda, Ayşe ve Aysun Kovucu'nun anneleri MÜYESSER KOVUCU vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasca KöyCamii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 02.05.2019