03 Mayıs 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

İHSAN BAYGIN

Bedriye Baygın'ın eşi,Bilge Şimşek ve Yasemin Başol'un babaları,Mehmet Sargun'un dedesi İHSAN BAYGIN vefat etmiştir.Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Gölpazarı İncirli köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30 da Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

LEVENT GEYİK

Merhum Sevim Geyik ve Sabri Geyik'in oğulları, Porland Fabrikasında çalışan Engin Geyik'in abisi, İlyasbey Köyünden LEVENT GEYİKvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İlyasbey Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 03.05.2019