04 Mayıs 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

MEHMET EFE

Cumalıköyden Devlet Demiryollarında çalışan Mehmet Emin Efe'nin babası MEHMET EFE vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Cumalıköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Tepebaşından araç kaldırılacaktır.

SEFANİYE DOĞAN

Devlet Demiryollarından emekli Merhum Ahmet Doğan'ın eşi, Osman, İlhan ve Vildan Doğan'ın anneleri SEFANİYE DOĞAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İstasyon Camii'nden kaldırılarak Soğuksu Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 04.05.2019