05 Mayıs 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

RASİM TİRYAKİ

Deresakarı Köyünden Ömer Tiryaki'nin babası, Nefise Kayıkçı ve Merhum Mehmet Tiryaki'nin abileri, Sevgi Zengin ve Mustafa Tiryaki'nin amcaları RASİM TİRYAKİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Deresakarı Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

VESİLE ŞAHİN

Kavaklı Köyünden Mehmet Tüfekçi'nin kayınvalidesi, Suat Şahin, Resul Şahin ve Zuhal Tüfekçi'nin anneleri VESİLE ŞAHİNvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kavaklı KöyCamii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 05.05.2019