08 Mayıs 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

FAHRİYE KONCA

Mustafa Kemal Konca'nın eşi,Küplü Köyü eski muhtarı İbrahim Konca ve ve Ertuğrul Konca'nın anneleri FAHRİYE KONCA vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Küplü köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.

AHMET KAYA

Necla Kaya'nın eşi, Merhum Şuayip Kaya'nın oğlu, Gözde Kaya ve Hilal Yıldız'ın babaları, Pala Vinç'in sahibi Ramazan Güzel'in dayısı AHMET KAYA vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Demirköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 08.05.2019