09 Mayıs 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

ARİF YILDIZ

Metin Yıldız'ın babası, Ali, Mustafa ve Ahmet Yıldız'ın kardeşleri, Asel Şenol'un amcası ARİF YILDIZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Erkoca Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

MEHMET DEMİR

Mustafa Emirler ve Ahmet Demir'in babaları Merkez Karaağaç Köyünden MEHMET DEMİR vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Karaağaç köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00 da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 09.05.2019