12 Mayıs 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

MUZAFFERİYE ÖZKAY

Cezaevinden emekli Mustafa Öner'in annesi,Cezaevinde çalışan Necati Kaya'nın kayınvalidesi MUZAFFERİYE ÖZKAY vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gölpazarı Çarşı camiinden kaldırılarak ilçe mezarlığına defnedilecektir.

ASİYE DEMİRKOL

Köy Hizmetlerinden emekli Memiş Açıksöz'ün kayınvalidesi,Efes Seramikten emekli Abdullah Demirkol ve Halime Açıksöz'ün anneleri,Belediyemiz personeli Dilek Yılmaz'ın anneannesi ASİYE DEMİRKOL vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bozüyük Dodurga köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 12.05.2019