16 Mayıs 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

HASAN ÇELİK

Emekli Öğretmen Eski Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Çelik ve Fahriye Çakmak'ın babaları HASAN ÇELİK vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İmam Hatip Tatbikat Camii'nden kaldırılarak Ulupınar Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

HURİYE BEKTAŞ

Yaşar Bektaş'ın eşi,Mehmet Bektaş,Mustafa Bektaş,Hatice Kayabay ve Gülender Ertan'ın anneleri,Deresakarı köyünden HURİYE BEKTAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Deresakarı köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00 da Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

HİCAZİ ZANBAK

Emin Zanbak'ın eşi, Mustafa, Erhan ve Merhum Metin Zanbak'ın anneleri İlyasca Köyünden HİCAZİ ZANBAKvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasca KöyCamii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

HATİCE DENİZLİ

Merhum Yaşar Denizli'nin eşi, Yaşar Denizli'nin annesi HATİCE DENİZLİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gölpazarı Polatlı Köy Camiinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE YILMAM

Halil Yılmam'ın annesi,Davut Memiş'in kayınvalidesi,Hüseyin ve İbrahimYılmam'ın babanneleri,Ali ve Mesut Memiş'in anneanneleri,Deresakarı köyünden AYŞE YILMAM vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Deresakarı köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00 da Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 16.05.2019