10 Haziran 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

ŞEVKET TANIŞ

Ali,Hasan,Adem,Süleyman Tanış'ın babaları,Bahadır,Oğuzcan Tanış'ın dedeleri ŞEVKET TANIŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Dedeoğlu Camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET ÖTER

Osmaneli Yeni Camii emekli imamı ve Eski Esnaflarından Merhum Emin ve Mürvet Öter'in oğulları, Emin, Serkan, Erkan ve Merve Güney Öter'in babaları, Bilecik İmam Hatip Lisesi emekli Müdürlerinden Sami Kahraman'ın kayınbiraderi MEHMET ÖTER vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Osmaneli Rüstempaşa Camii'nden kaldırılarak İlçe Mezarlığı'na defnedilecektir.

ALİ OSMAN GÜL

Örenköy eski muhtarı Recep Gül'ün babası,Devlet Demir Yollarından emekli Necmettin Kaya'nın kayınpederi,Bilecik esnaflarından Ergül Kaya'nın dedesi ALİ OSMAN GÜL vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Örenköy köy Camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00 da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 10.06.2019