11 Haziran 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

NURETTİN AYBATI

Seviye Aybatı'nın eşi, Merhum Devlet Demiryollarından emekli Mehmet Aybatı'nın oğlu, Merhum İsmail ve Fahrettin Aybatı'nın kardeşleri, Karayollarından emekli Cemalettin Aybatı'nın abisi, Cezaevinden emekli NURETTİN AYBATIvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Dedeoğlu Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

AYŞE NİHAL ÇÖMERT

Ehliman Çömert'in eşi,Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yardımcı Doçent Doktor Ahmet Tuna Çömert'in annesi AYŞE NİHAL ÇÖMERT vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Kayıboyu Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 11.06.2019