14 Haziran 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

İBRAHİM OĞUZ

Bilecik Devlet Hastanesinden emekli Meliha Oğuz'un eşi, Akbankta çalışan Ahmet Burak ve Anıl Oğuz'un babaları, Meral Oğuz'un abisi, Tarım İl Müdürlüğü'nden emekli İBRAHİM OĞUZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip İlyasbey Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

FATMA BIDIK

Merhum Mustafa Bıdık'ın eşi,Sağlık Müdürlüğü Personeli Refik Bıdık,İl Sağlık Müdürlüğünden emekli Nebile Ünsal,Şaheste Ay,Emine Bilgili,Mevlüde Küflüoğlu ve Hüsrev Bıdık'ın anneleri,Fatma Bıdık'ın kayınvalidesi FATMA BIDIK vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Demirhanlar Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 14.06.2019