28 Haziran 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

HATİCE KÖPRÜLÜ

Bilecik Sosyal Güvenlik Kurumundan emekli Tahir Köprülü ve Şaban Köprülü'nün anneleri Bilecik 1. Noter Başkatibi Ramiz Baykuş'un anneannesi HATİCE KÖPRÜLÜ vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 10:00 da Gölpazarı Büyükbelen köyünde defnedilecektir.

NURTEN DÜZCE

Arif Dinç'in kızı,Fevzi,Vecdi Dinç ve Ali Özdemir'in kardeşleri,Serdar Mustafa Düzce'nin eşi,Aybüke Çakır,Ceyda Işık ve Elif Düzce'nin anneleri NURTEN DÜZCE vefat etmiştir.Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Dedeoğlu Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 28.06.2019