30 Haziran 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

HÜSEYİN KARA

Çakırpınar köyünden Yaşar Kara,Seranitte çalışan Recep Kara,Tekersanda çalışan Ali Kara'nın babaları HÜSEYİN KARA vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çakırpınar Köy camiinden kaldırılarak Köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00 da Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

HİKMET ÇEKER

Bilecik eski esnaflarından Rasim Çeker'in oğlu,Bilecik Belediye'sinden çalışan Yasin Çeker'in babası,Necmi Çeker'in abisi,merhum Yaşar Çeker'in kardeşi,mehum Necati ve Perihan Çeker'in abileri,Haluk,Faruk,Yalçın ve Güven Çeker'in amcaları,Köy Hizmetlerinden emekli HİKMET ÇEKER vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Cumhuriyet mahallesi Osmangazi camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

YAŞAR YILDIRIM

Abbaslık köyünden merhum Osman Yıldırım'ın oğlu,Turgut Özen mermerde çalışan Mehmet Yıldırım'ın abisi,Hatice Toy'un kardeşi İstanbul Bilecikliler Dernek Başkan Yardımcısı YAŞAR YILDIRIM vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İstanbul Kartal Topseki camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 30.06.2019