01 Temmuz 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

NİHAT SERTTAŞ

Merhum Aliosman Serttaş'ın ve Merhume Safiye Serttaş'ın oğlu,Öznur Serttaş'ın eşi,Oğuzhan,Volkan ve Özgü Serttaş'ın babaları NİHAT SERTTAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ankara Kocatepe camiinden kaldırılarak Gölbaşı mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE TUNÇ

Merhum Nurettin Tunç'un annesi,Bekdemir köyünden merhum Mehmet Tunç'un eşi HATİCE TUNÇ vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bekdemir köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 01.07.2019