02 Temmuz 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

HAYRİYE GÜR

Demiryollarından emekli İzzet Gür'ün eşi,merhum Ali Gür,merhum Nurten Kılıç ve Akgün Seramikte çalışan Mümin Gür'ün anneleri HAYRİYE GÜR vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kapaklı köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'de Nesrin Ergen Parkından araç kaldırılacaktır.

HAMDİYE DEDEOĞLU

Merhum Lütfü Dedeoğlu'nun eşi,Aysel Kırdağ,Yüksel Tüzünal,Bilecik esnaflarından Mehmet Dedeoğlu ve Merhum Rahmi Dedeoğlu'nun anneleri HAMDİYE DEDEOĞLU vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Dedeoğlu camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

SADIK GÜL

Bilecik eski esnaflarından Avni Gül ve Mehmet Gül'ün babaları SADIK GÜL vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Şerifpaşa camiinden kaldırılarak şehir mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 02.07.2019