08 Temmuz 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

AYŞE BALCI

İbrahim Balcı'nın eşi, Seranit fabrikasında çalışan İsmail Şen'in, Yasin Saraç'ın ve Nihat Kamacı'nın kayınvalideleri AYŞE BALCI vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Yenipazar Karahasanlar Köyü Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

İBRAHİM ÖZTÜRK

Ulviye Öztürk'ün eşi,Mustafa ve Kübra Öztürk'ün babaları,İrfan ve Osman Öztürk'ün kardeşleri İBRAHİM ÖZTÜRK vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Soğuksu camiinden kaldırılarak Soğuksu mezarlığına defnedilecektir.

İBRAHİM ÖZTÜRK

Ulviye Öztürk'ün eşi,Mustafa ve Kübra Öztürk'ün babaları,İrfan ve Osman Öztürk'ün kardeşleri İBRAHİM ÖZTÜRK vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Soğuksu camiinden kaldırılarak Soğuksu mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 08.07.2019