12 Temmuz 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

NAZMİ DİYAR

Aynur Diyar'ın eşi, Asuman Diyar'ın babası, Mustafa Diyar'ın kardeşi ve Emekli öğretmen Mehmet Özkan'ın eniştesi, Kıbrıs Gazisi Emekli Astsubay NAZMİ DİYAR vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Küplü Köy Camii'nden kaldırılarak Küplü Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

EMİNE ÖZDEMİR

Cumalı köyden Nurettin Özdemir'in eşi,Eski pazarcı esnaflarından Ahmet Özdemir,Gülşen Uygun ve Gülten Ateş'in anneleri EMİNE ÖZDEMİR vefat etmiştir.Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Cumalı Köy camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00 de Tepebaşından araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 12.07.2019