21 Temmuz 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

NAZMİ AVCI

Necmiye Köyünden Merhum Nafiz Avcı'nın oğlu, Samet ve Seher Avcı'nın babaları, Kadir ve Hasan Avcı'nın abileri, Bayırköyde ikamet eden NAZMİ AVCI vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Necmiye Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

ÖMER SAVAK

Hatice Savak'ın eşi, Sadık Savak, Ayşe Kasap ve Betül Savak'ın babaları, Bilecik Maliye Müdürlüğü'nden emekli Simitçi ÖMER SAVAKvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Beşiktaş Mahallesi MihalgaziCamii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

NAZMİYE ENGÜR

Emekli öğretmen Nur Atakan'ın annesi, Belediye Meclis Üyesi Akın Atakan'ın kayınvalidesi NAZMİYE ENGÜR vefat etmiştir. Cenazesi 22 Temmuz pazartesi günü yarın öğle namazına müteakip İstanbul Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Camisinden kaldırılarak Karacaahmet Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 21.07.2019