22 Temmuz 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

NAZMİYE ENGÜR

Emekli öğretmen Nur Atakan'ın annesi, Belediye Meclis Üyesi Akın Atakan'ın kayınvalidesi NAZMİYE ENGÜR vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İstanbul Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Camisinden kaldırılarak Karacaahmet Mezarlığına defnedilecektir.

HACER İNAN

Orman İşletmesinden Emekli Merhum Ahmet İnan'ın eşi, Belediye de çalışan Harun İnan'ın ve Kadriye Ceylan ve Ayşen Özkaya'nın anneleri, Mustafa Ceylan ve İdris Özkaya'nın Kayınvalideleri, HACER İNAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Toki Kuruluş Camiiden kaldırılarak Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

ABDULLAH AKAY

İlimiz avukatlarından Recep Akay, Osmaneli adliyesinde çalışan Mustafa Akay ve Emine Akay'ın babaları ABDULLAH AKAY vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına mütekip Osmaneli Oğlulpaşa köyü Yeşilçimen mahalle camiinden kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00 de Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 22.07.2019