24 Temmuz 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

HACER KORKMAZ

Merhum Nizamettin Korkmaz'ın eşi, Bilecik Vergi Dairesinde Çalışan İbrahim Korkmaz, Sami Korkmaz ve Emine Konaş'ın anneleri HACER KORKMAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çakırpınar Köy camiinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

SADİFE ERİM

Merhum Yaşar Erim'in eşi, Bilecik Devlet Hastanesinde çalışan Hüseyin Erim ve Asiye Paytar'ın anneleri SADİFE ERİM vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Alpağut Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 24.07.2019